Kids Party - Inchirieri limuzine de lux si masini de epoca incepand de la 50 euro.

Limoparty Bucuresti

FOLLOW
Go to content
Petreceri de Copii In Limuzina

Dragi juniori si adolescenti, noi suntem gazdele ideale in orice zi a saptamanii, atat pentru sarbatoriti cat si pentru invitatii acestora. Vrei sa scapi de grija parintilor ? Nici o problema. Pentru asta noi iti sarim in ajutor.La toate acestea adaugam petrecerii tale, echipa noastra de animatori si dansatori profesionisti veniti special pentru tine si invitatii tai. Acestia iti vor condimenta petrecerea cu pasi de break dance, street dance, dans sportiv; iar pentru cei mai mici mai adaugam distractiei pictura pe fata si personaje de poveste.Petrecerea ta poate avea orice tematica doresti, pentru asta iti punem la dispozitie cea mai tare limuzina din Romania o adevarata discoteca pe roti.
Si la aceasta varsta copii dumneavoastra pot avea o petrecere antrenanta alaturi de colegii si prietenii acestora. Pentru ca orice petrecere sa se transforme intr-un program artistic reusit aceasta trebuie sa fie animata de personajul de poveste preferat al copilului dumneavoastra asa ca va punem la dispozitie o lista de animatori:
In programul acestora intra animatia copiilor, baloane modelate, face painting profesionist , jocuri interactive si foarte multa distractie. Daca doriti prezenta unuia dintre personaje la petrecerea copilului dumneavoastra rezervarea personajului trebuie facuta cu o saptamana inainte.
Petrecerea poate fi cu tematica si va sarim in ajutor si cu costumatia celor mici. Cumparati sau inchiriati costumele celor mici pentru petrecere
Suntem siguri ca la aceasta varsta copilul dumneavoastra are deja o gasca de prieteni cu care ii place sa se distreze si sa petreaca indiferent de motivul petrecerii. Este varsta la care stiu ce isi doresc de la propria petrecere.
Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party , pentru nunta,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru balul bobocilor,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru tur oras,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party  pentru intalniri business,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru transfer aeroport,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru seri romantice,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru petreceri burlacite,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids partypentru petreceri burlaci,Inchirieri Limuzine petreceri de copii in limuzina/ limoparty bucuresti/ kids party pentru transferuri aeroport
www.limuzine1.ro
Despre Noi
Limuzine
Masini de Epoca
COMPANY
www.limuzine1.ro
www.limoparty.ro
wwwlimuzine.ro
Tel: +40 725 955 466 Call & whatsapp
CONTACT
First Class Limuzine
Bucuresti Strada Odei nr 13-15)
+00 40725 955 466
Copyright © 1993-2018 Limuzine1.ro. All rights reserved. Design & Powered by www.limuzine1.ro
Back to content