Kids party
Petreceri de copii in limuzina

Dragi juniori si adolescenti, noi suntem gazdele ideale in orice zi a saptamanii, atat pentru sarbatoriti cat si pentru invitatii acestora. Vrei sa scapi de grija parintilor ? Nici o problema. Pentru asta noi iti sarim in ajutor.La toate acestea adaugam petrecerii tale, echipa noastra de animatori si dansatori profesionisti veniti special pentru tine si invitatii tai. Acestia iti vor condimenta petrecerea cu pasi de break dance, street dance, dans sportiv; iar pentru cei mai mici mai adaugam distractiei pictura pe fata si personaje de poveste.Petrecerea ta poate avea orice tematica doresti, pentru asta iti punem la dispozitie cea mai tare limuzina din Romania o adevarata discoteca pe roti.

Si la aceasta varsta copii dumneavoastra pot avea o petrecere antrenanta alaturi de colegii si prietenii acestora. Pentru ca orice petrecere sa se transforme intr-un program artistic reusit aceasta trebuie sa fie animata de personajul de poveste preferat al copilului dumneavoastra asa ca va punem la dispozitie o lista de animatori.In programul acestora intra animatia copiilor, baloane modelate, face painting profesionist , jocuri interactive si foarte multa distractie.

Daca doriti prezenta unuia dintre personaje la petrecerea copilului dumneavoastra rezervarea personajului trebuie facuta cu o saptamana inainte.

Petrecerea poate fi cu tematica si va sarim in ajutor si cu costumatia celor mici. Cumparati sau inchiriati costumele celor mici pentru petrecere. Suntem siguri ca la aceasta varsta copilul dumneavoastra are deja o gasca de prieteni cu care ii place sa se distreze si sa petreaca indiferent de motivul petrecerii. Este varsta la care stiu ce isi doresc de la propria petrecere.

Galerie foto Kids Party